OM IMATEC

ET FRISK PUST - BASERET PÅ 100 ÅRS ERFARING


Vi kan ikke løbe fra, at vi er et nyoprettet firma og gør en dyd ud af at være med helt fremme, når det kommer til moderne installationsteknik. Ikke desto mindre bygger vi videre på 100 års erfaring og har været med til lidt af hvert. Det er vi faktisk ret stolte af.


Vi tænker kvalitet i bredest mulige forstand, så det også handler om den oplevelse du har med os. Kvalitet er, at vi dukker op som aftalt eller kontakter dig i god tid. Det er også at vi giver dig den skarpe rådgivning, så du kan få den løsning, der passer dig bedst. Kvalitet er, at vi opfører os respektfuldt. Kvalitet er selvfølgelig også det gode håndværk, at vi ikke skærer de forkerte hjørner og overholder reglerne til vores arbejde.

VI LAVER ALLE TYPER EL-INSTALLATIONER

 

Vi synes det er sjovt at finde på de gode og effektive løsninger til både bolig, butik, kontor og industri og det gælder både el-, it-, solcelle-, ventilations-, belysnings- og varmepumpeinstallationer. Meget gerne med indbygget intelligens som smart home (Apple HomeKit, IHC, Philips Hue m. fl.)

 

Det koster en del "interesse-timer" at holde sig opdateret på et stadigt mere komplekst marked. Men vi gør det gerne, vi gør det fordi vi ikke kan lade være og vi er sikre på, at det kommer vores kunder til gode. Måske var det ikke helt skævt, da en kunde spurgte om "Imatec" var inspireret af det engelske "I'm a techie!" ?

Udførelse & Samarbejde


  • Direkte og åben kommunikation
  • Ansvarlighed
  • Professionalisme
  • Præcis styring

Kvalitet & Sikkerhed


  • Kontrolleret kvalitetsledelse
  • Integritet
  • Omtanke og rådgivning
  • Dokumentation


Cecilie Kronborg 

Marketing & SoMe


Cecilie er digital indfødt og uddannet indenfor medier og kommunikation. Hun har desuden en mangeårig salgserfaring samt erfaring fra en af de førende producenter af Smart Home udstyr.Cecilie@imatec.dk

+45 31152771


MØD VORES TEAM I ADMINISTRATIONEN

Henrik Jakobsen 

Autoriseret el-installatør / medejer


Henrik har i 25 år arbejdet internationalt med bl.a. sikkerhedskritiske installationer til kraftværker og olie/gas-industrien. Han har en fortid som adm. direktør for en nordisk teknik-entreprenør.
Henrik@imatec.dk

+45 52396299


Erlan Jakobsen

Elektriker / særlig rådgiver


Erlan har siden 1959 (!!) arbejdet som elektriker. Han kommer ikke så ofte ud i marken længere, men når han gør, skal de unge stå tidligt op for at følge med. Hans indsigt i de små detaljer og om hvordan man arbejder smart og metodisk er enestående.


Erlan@imatec.dk

+45 24673130


Medlem af:

Vores medlemsskab af TEKNIQ giver dig ekstra tryghed. Ligesom med "Byg Garanti", giver TEKNIQ's garantiordning dækning op til DKK 150.000,- for private

VORES TEAM ER KLAR TIL AT LØSE DINE OPGAVER

Imatec | el-installation og entreprise - din professionelle installatør i København og Nordsjælland

Kontaktinfo

Info@imatec.dk

CVR 41274212


+45 52396299

Backersvej 179, 2300 København S (H)+45 81612038

Nordre Jernbanevej 14, 3400 Hillerød


Hurtige links

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend