Ladere til el- og hybridbiler

Vi monterer rigtigt mange ladere til el- og opladningshybrider i øjeblikket og kan varetage både leverance af laderen, installation og nedgravning af kabler, hvor dette er krævet.


Vi monterer gerne lader, som kunden selv har indkøbt, men de fleste foretrækker at Imatec ApS også leverer laderen. Det er der nok to årsager til:


1) Kunden slipper for besværet og Imatec ApS giver garanti på laderen

2) Installationen bliver oftest billigere, da vi som udgangspunkt altid leverer ladere, der ikke kræver et meget dyrt HPFI-relæ installeret.
Mærker:

Vi kan levere alt, men foretrækker ABB Terra, Eaton eller Norwesco Refuel.

Priser:

Priserne svinger meget alt efter laderens størrelse, afstand mellem el-tavle og lader og installationens beskaffenhed. Selve installationen inkl. tavleudstyr koster erfaringsmæssigt fra ca. DKK 3500 og op, hvor til kommer lader, så en typisk pakke starter fra 10.000,-. Desuden råder vi altid til at montere kraftigere kabler, end der er påkrævet - det er der fremtid i!
Løsninger:

Udover den mest almindelige installation, hvor en husstand får monteret en eller to ladere, så laver vi også laderinstallationer i f.eks. bolig- eller ejerforeninger. Her er udfordringen typisk, at få adskilt laderens forbrug, fra det øvrige elforbrug (med en dedikeret måler), samt at adgangsbegrænse og registrere den enkelte brugers forbrug. Herved kan man lave en præcis fordeling af omkostninger til strømforbrug og sikre mod uretmæssig brug.Værd at bemærke:

Opladning kræver en del strøm, hvilket dog i de fleste tilfælde ikke er noget problem, hvis man blot lader om natten. I villalejligheder mv. er det dog ofte en udfordring, at sikringsstørrelsen ikke tillader at man oven i flere familiers normale forbrug, også skal lade elbil. Imatec medvirker naturligvis gerne til at undersøge dette og rådgive omkring forhold og løsninger

Imatec | el-installation og entreprise - din professionelle installatør i København og Nordsjælland

Kontaktinfo

Info@imatec.dk

CVR 41274212


+45 52396299

Backersvej 179, 2300 København S (H)

Hurtige links

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend