Lader­installationer

Hos os går moderne teknik og gamle dyder hånd i hånd. Vi tror faktisk, at det gode håndværk, den skarpe rådgivning og overholdte aftaler, er noget alle bør forvente.

Lader­installtioner

Ladere til el- og hybridbiler

Vi monterer rigtigt mange ladere til el- og opladningshybrider i øjeblikket og kan varetage både leverance af laderen, installation og nedgravning af kabler, hvor dette er krævet.

Vi monterer gerne lader, som kunden selv har indkøbt, men de fleste foretrækker at Imatec ApS også leverer laderen. Det er der nok to årsager til:

1) Kunden slipper for besværet og Imatec ApS giver garanti på laderen

2) Installationen bliver oftest billigere, da vi som udgangspunkt altid leverer ladere, der ikke kræver et meget dyrt HPFI-relæ installeret.

Vi kan levere alt, men foretrækker ABB Terra, Eaton eller Norwesco Refuel.

Priserne svinger meget alt efter laderens størrelse, afstand mellem el-tavle og lader og installationens beskaffenhed. Selve installationen inkl. tavleudstyr koster erfaringsmæssigt fra ca. DKK 3500 og op, hvor til kommer lader, så en typisk pakke starter fra 10.000,-. Desuden råder vi altid til at montere kraftigere kabler, end der er påkrævet – det er der fremtid i!

Udover den mest almindelige installation, hvor en husstand får monteret en eller to ladere, så laver vi også laderinstallationer i f.eks. bolig- eller ejerforeninger. Her er udfordringen typisk, at få adskilt laderens forbrug, fra det øvrige elforbrug (med en dedikeret måler), samt at adgangsbegrænse og registrere den enkelte brugers forbrug. Herved kan man lave en præcis fordeling af omkostninger til strømforbrug og sikre mod uretmæssig brug.

Opladning kræver en del strøm, hvilket dog i de fleste tilfælde ikke er noget problem, hvis man blot lader om natten. I villalejligheder mv. er det dog ofte en udfordring, at sikringsstørrelsen ikke tillader at man oven i flere familiers normale forbrug, også skal lade elbil. Imatec medvirker naturligvis gerne til at undersøge dette og rådgive omkring forhold og løsninger

Det siger vores kunder

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Henrik har leveret et godt produkt til en yderst konkurrencedygtig pris. Jeg har Været i gang med at renovere køkkenet fra bunden, hvor der blev trukket nye kabler fra hoved afbryderen. Det endelige produkt er enten udført pænt eller ikke synligt

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Jeg har med stor fornøjelse benyttet Imatec til mit el-arbejde. Henrik er imødekommende, hurtig og serviceminded og har leveret som aftalt til en god pris

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Imatec respondere hurtigt på vores forespørgsel og der var kort ventetid før opgaven kunne udføres. El-installatøren havde en professionel og meget behagelig tilgang til den praktiske opgave. Resultatet blev lige som forventet. Hurtigt, effektivt og professionelt udført til en god pris. Imatec kan på det varmeste anbefales!

Få et tilbud

Skriv til os og få et tilbud på din el-opgave. Du kan udfylde formularen her, men du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 52 39 62 99 eller sende en mail til info@imatec.dk

Vi er medlem af TEKNIQ – og omfattet af deres garantiordning