PRISER

Hos os går moderne teknik og gamle dyder hånd i hånd. Vi tror faktisk, at det gode håndværk, den skarpe rådgivning og overholdte aftaler, er noget alle bør forvente.

Vi tilstræber størst mulig gennemsigtighed og udspecificerer både fakturaer og tilbud som det er praktisk muligt. Tabellen her indeholder de mest gængse satser og tillæg pr 10.01.2022

Med mindre andet er specifikt aftalt, fakturerer vi altid kørsel til timesatsen. Enten fra/til Imatecs adresse eller hvis det er mere fordelagtigt for kunden, fra den adresse vi ankommer fra/tager til.

Vi afregner pr. påbegyndt halve time

Vores betalingsbetingelser er 1 dag netto til private og 8 dage netto til erhvervskunder.

Pris ekskl. momsPris inkl. moms
Første time (opstart)900,-1.125,-
Timesats, montør med servicevogn575,-718,75,-
Timesats, montør uden servicevogn520,-650,-
Opstart, haste- og akutudkald1600,-2000,-
Timetillæg, haste- og akutudkald50%50%
Overtidstillæg50%50%
Miljøtillæg23,-28,75,-
Affaldstillæg, bortskaffelse af “stort” affald300,-375,-
KLS-rapport200,-250,-

Få et tilbud

Skriv til os og få et tilbud på din el-opgave. Du kan udfylde formularen her, men du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 52 39 62 99 eller sende en mail til info@imatec.dk


  HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

  Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver inden for elektrikerarbejde. I den forbindelse kan vi blandt andet bistå med rådgivning og udførsel inden for følgende områder:

  • Elinstallationer
  • El-service
  • El-tjek
  • Køkkenrenovering
  • Varmepumper
  • Ladestanderinstallationer
  • Ny eltavle eller HPFI-relæ
  • Fuld el-renovering


  Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte din lokale elektriker i København og Nordsjælland. Med vores brede faglighed og store ekspertise, kan vi udføre en lang række specialopgaver.

  DET GODE HÅNDVÆRK

  Når det kommer til installationer, er det gode tit det man ikke opdager. Vi gør en dyd ud af, at der er orden i sagerne og at man kun lægger mærke til det, der er meningen man skal se.

  Vi er medlem af TEKNIQ

  – og omfattet af deres garantiordning

  DET SIGER VORES KUNDER

  Jeg har med stor fornøjelse benyttet Imatec til mit el-arbejde. Henrik er imødekommende, hurtig og serviceminded og har leveret som aftalt til en god pris

  Trine Sander

  Henrik har leveret et godt produkt til en yderst konkurrencedygtig pris. Jeg har Været i gang med at renovere køkkenet fra bunden, hvor der blev trukket nye kabler fra hoved afbryderen. Det endelige produkt er enten udført pænt eller ikke synligt

  Christian Nielsen

  Imatec respondere hurtigt på vores forespørgsel og der var kort ventetid før opgaven kunne udføres. El-installatøren havde en professionel og meget behagelig tilgang til den praktiske opgave. Resultatet blev lige som forventet. Hurtigt, effektivt og professionelt udført til en god pris. Imatec kan på det varmeste anbefales!

  Alexander Fjeld