El­installationer

– Udførsel for Private & Erhverv

El-installationer

Autoriseret el-installatør med kunden i fokus

Søger du en erfaren og autoriseret elinstallatør i København eller Nordsjælland? Så er du det rette sted. Hos Imatec har vi mange års erfaring med udførsel af elektrikerarbejde for private såvel som erhverv.

Forkerte elinstallationer kan være farlige, og kan i værste tilfælde forårsage brand og personskader. Derfor anbefaler vi altid, at du får udført elinstallationer af en dygtig og erfaren elektriker. På den måde er du sikker på, at din elinstallationer er udført efter alle regler og love.

Hos Imatec har vi kunden i fokus, hvorfor vi altid lytter til kundens behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger – Til den absolut bedste pris.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver inden for elektrikerarbejde. I den forbindelse kan vi blandt andet bistå med rådgivning og udførsel inden for følgende områder:

  • Elinstallationer
  • El-service
  • El-tjek
  • Køkkenrenovering
  • Varmepumper
  • Ladestanderinstallationer
  • Ny eltavle eller HPFI-relæ
  • Fuld el-renovering

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte din lokale elektriker i København og Nordsjælland. Med vores brede faglighed og store ekspertise, kan vi udføre en lang række specialopgaver.

Vi er af den overbevisning, at gennemsigtighed i priser er essentielt for et godt samarbejde. Derfor har vi ingen skjulte tillæg. Ønsker du at se vores priser? Klik her.

Få et uforpligtende tilbud

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår disse. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende og gratis tilbud, som er skræddersyet til din opgave.

Kontakt en erfaren og autoriseret el-installatør, så er du sikker på at dine elinstallationer er udført korrekt – Kontakt Imatec. Vi kan træffes på telefon: 52 39 62 99 eller på mail: info@imatec.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Det siger vores kunder

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Henrik har leveret et godt produkt til en yderst konkurrencedygtig pris. Jeg har Været i gang med at renovere køkkenet fra bunden, hvor der blev trukket nye kabler fra hoved afbryderen. Det endelige produkt er enten udført pænt eller ikke synligt

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Jeg har med stor fornøjelse benyttet Imatec til mit el-arbejde. Henrik er imødekommende, hurtig og serviceminded og har leveret som aftalt til en god pris

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Imatec respondere hurtigt på vores forespørgsel og der var kort ventetid før opgaven kunne udføres. El-installatøren havde en professionel og meget behagelig tilgang til den praktiske opgave. Resultatet blev lige som forventet. Hurtigt, effektivt og professionelt udført til en god pris. Imatec kan på det varmeste anbefales!

Få et tilbud

Skriv til os og få et tilbud på din el-opgave. Du kan udfylde formularen her, men du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 52 39 62 99 eller sende en mail til info@imatec.dk

Vi er medlem af TEKNIQ – og omfattet af deres garantiordning