OM IMATEC

Hos os går moderne teknik og gamle dyder hånd i hånd. Vi tror faktisk, at det gode håndværk, den skarpe rådgivning og overholdte aftaler, er noget alle bør forvente.

ET FRISK PUST – BASERET PÅ 100 ÅRS ERFARING

Varmepumper er fremtidens grønne energikilde, der er med til at erstatte fossile brændstoffer og mindske omkostninger til opvarmning af brugsvand og rum.

Hos Imatec har vi VE-autorisation, der er et krav for at få statstilskud og i øvrigt sikrer kvalitet i både dimensionering af anlægget samt idriftsættelse.

Desuden har vi KMO-certificat, der er en væsentlig forudsætning for at håndtere kølemidlerne, der driver processen i varmepumperne, korrekt og uden skadelig miljøpåvirkning.

Vi varetager også VVS-installation via vores partnere, men arbejder gerne sammen med den VVS-installatør du benytter dig af i forvejen

Vi er en lille smule dyrere med montagen, end de billigste priser på nettet. For klimaets skyld, har vi valgt altid at lodde rørsamlinger, så systemet er tæt og ikke lækker drivhusgas og taber effektivitet

VI LAVER ALLE TYPER EL-INSTALLATIONER

Vi synes det er sjovt at finde på de gode og effektive løsninger til både bolig, butik, kontor og industri og det gælder både el-, it-, solcelle-, ventilations-, belysnings- og varmepumpeinstallationer. Meget gerne med indbygget intelligens som smart home (Apple HomeKit, IHC, Philips Hue m. fl.)

Det koster en del “interesse-timer” at holde sig opdateret på et stadigt mere komplekst marked. Men vi gør det gerne, vi gør det fordi vi ikke kan lade være og vi er sikre på, at det kommer vores kunder til gode. Måske var det ikke helt skævt, da en kunde spurgte om “Imatec” var inspireret af det engelske “I’m a techie!” ?

Udførelse & Samarbejde

Kvalitet & Sikkerhed

MØD VORES TEAM I ADMINISTRATIONEN

Henrik Jakobsen

Autoriseret el-installatør / ejer

Henrik har i 25 år arbejdet internationalt med bl.a. sikkerhedskritiske installationer til kraftværker og olie/gas-industrien. Han har en fortid som adm. direktør for en nordisk teknik-entreprenør.

Henrik@imatec.dk

+45 52 39 62 99

Cecilie Kronborg

Marketing & SoMe

Cecilie er digital indfødt og uddannet indenfor medier og kommunikation. Hun har desuden en mangeårig salgserfaring samt erfaring fra en af de førende producenter af Smart Home udstyr.

Cecilie@imatec.dk

+45 31 15 27 71

Erlan Jakobsen

Elektriker / særlig rådgiver

Erlan har siden 1959 (!!) arbejdet som elektriker. Han kommer ikke så ofte ud i marken længere, men når han gør, skal de unge stå tidligt op for at følge med. Hans indsigt i de små detaljer og om hvordan man arbejder smart og metodisk er enestående.

Erlan@imatec.dk

+45 24 67 31 30

DET GODE HÅNDVÆRK

Når det kommer til installationer, er det gode tit det man ikke opdager. Vi gør en dyd ud af, at der er orden i sagerne og at man kun lægger mærke til det, der er meningen man skal se.

Vi er medlem af TEKNIQ

– og omfattet af deres garantiordning

DET SIGER VORES KUNDER

Jeg har med stor fornøjelse benyttet Imatec til mit el-arbejde. Henrik er imødekommende, hurtig og serviceminded og har leveret som aftalt til en god pris

Trine Sander

Henrik har leveret et godt produkt til en yderst konkurrencedygtig pris. Jeg har Været i gang med at renovere køkkenet fra bunden, hvor der blev trukket nye kabler fra hoved afbryderen. Det endelige produkt er enten udført pænt eller ikke synligt

Christian Nielsen

Imatec respondere hurtigt på vores forespørgsel og der var kort ventetid før opgaven kunne udføres. El-installatøren havde en professionel og meget behagelig tilgang til den praktiske opgave. Resultatet blev lige som forventet. Hurtigt, effektivt og professionelt udført til en god pris. Imatec kan på det varmeste anbefales!

Alexander Fjeld