Om Imatec

Hos os går moderne teknik og gamle dyder hånd i hånd. Vi tror faktisk, at det gode håndværk, den skarpe rådgivning og overholdte aftaler, er noget alle bør forvente.

Om Imatec

Et frisk pust – baseret på 100 års erfaring

Vi kan ikke løbe fra, at vi er et nyoprettet firma og gør en dyd ud af at være med helt fremme, når det kommer til moderne installationsteknik. Ikke desto mindre bygger vi videre på 100 års erfaring og har været med til lidt af hvert. Det er vi faktisk ret stolte af.

Vi tænker kvalitet i bredest mulige forstand, så det også handler om den oplevelse du har med os. Kvalitet er, at vi dukker op som aftalt eller kontakter dig i god tid. Det er også at vi giver dig den skarpe rådgivning, så du kan få den løsning, der passer dig bedst. Kvalitet er, at vi opfører os respektfuldt. Kvalitet er selvfølgelig også det gode håndværk, at vi ikke skærer de forkerte hjørner og overholder reglerne til vores arbejde.

Vi laver alle typer el-installationer

Vi synes det er sjovt at finde på de gode og effektive løsninger til både bolig, butik, kontor og industri og det gælder både el-, it-, solcelle-, ventilations-, belysnings- og varmepumpeinstallationer. Meget gerne med indbygget intelligens som smart home (Apple HomeKit, IHC, Philips Hue m. fl.)

Det koster en del “interesse-timer” at holde sig opdateret på et stadigt mere komplekst marked. Men vi gør det gerne, vi gør det fordi vi ikke kan lade være og vi er sikre på, at det kommer vores kunder til gode. Måske var det ikke helt skævt, da en kunde spurgte om “Imatec” var inspireret af det engelske “I’m a techie!” ?

Udførelse & Samarbejde

  • Direkte og åben kommunikation
  • Ansvarlighed
  • Professionalisme
  • Præcis styring

Kvalitet & Sikkerhed

  • Kontrolleret kvalitetsledelse
  • Integritet
  • Omtanke og rådgivning
  • Dokumentation

Mød vores team i administrationen

Henrik Jakobsen

Autoriseret el-installatør / ejer

Henrik har i 25 år arbejdet internationalt med bl.a. sikkerhedskritiske installationer til kraftværker og olie/gas-industrien. Han har en fortid som adm. direktør for en nordisk teknik-entreprenør.

Henrik@imatec.dk

+45 52 39 62 99

Cecilie Kronborg

Marketing & SoMe

Cecilie er digital indfødt og uddannet indenfor medier og kommunikation. Hun har desuden en mangeårig salgserfaring samt erfaring fra en af de førende producenter af Smart Home udstyr.

Cecilie@imatec.dk

+45 31 15 27 71

Erlan Jakobsen

Elektriker / særlig rådgiver

Erlan har siden 1959 (!!) arbejdet som elektriker. Han kommer ikke så ofte ud i marken længere, men når han gør, skal de unge stå tidligt op for at følge med. Hans indsigt i de små detaljer og om hvordan man arbejder smart og metodisk er enestående.

Erlan@imatec.dk

+45 24 67 31 30

Det siger vores kunder

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Henrik har leveret et godt produkt til en yderst konkurrencedygtig pris. Jeg har Været i gang med at renovere køkkenet fra bunden, hvor der blev trukket nye kabler fra hoved afbryderen. Det endelige produkt er enten udført pænt eller ikke synligt

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Jeg har med stor fornøjelse benyttet Imatec til mit el-arbejde. Henrik er imødekommende, hurtig og serviceminded og har leveret som aftalt til en god pris

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Imatec respondere hurtigt på vores forespørgsel og der var kort ventetid før opgaven kunne udføres. El-installatøren havde en professionel og meget behagelig tilgang til den praktiske opgave. Resultatet blev lige som forventet. Hurtigt, effektivt og professionelt udført til en god pris. Imatec kan på det varmeste anbefales!

Få et tilbud

Skriv til os og få et tilbud på din el-opgave. Du kan udfylde formularen her, men du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 52 39 62 99 eller sende en mail til info@imatec.dk

Vi er medlem af TEKNIQ – og omfattet af deres garantiordning